Not known Facts About نیلینگ
Not known Facts About نیلینگ
Blog Article
نیلینگ یا میخکوبی یکی از روشهایی است که تحت عنوان سازه نگهبان و به منظور جلوگیری از ریزش دیواره گود استفاده میشود. همانطور که میدانید روشهای مختلفی برای محافظت و مهارسازی گود وجود دارد که در مقاله سازه نگهبان به صورت مفصل درباره آن صحبت کردیم.
در زمینه سازههای مناطق شهری، این متد مدرن جهت مقاومسازی و حفاظت از گودها و ساختمانهای نزدیک آن، ایستگاههای زیرزمینی مترو و حتی در پایدارسازی کولههای مجاور پلها در زمینهای سست و ریزشی استفاده میشود.
پس از نصب میلگردهای نیلینگ ، یک دیواره سطحی کم ضخامت که معمولاً شامل شاتکریت همراه با یک لایه تسلیح سبک فولادی به صورت شبکه های از میلگرد می باشد، سطح دیواره شیروانی یا گود را می پوشاند. هدف از اجرای این دیواره جلوگیری از فرسایش سطحی خاک، ایجاد سطح تمام شده مناسب تر برای ساخت و سازهای احتمالی بعدی می باشد.
تا به حال در مورد دیوارهای دیافراگمی یا دیوار دوغابی شنیدهاید؟! آیا میدانید بارت چیست و چگونه حفر میشود؟!
از این رو، باید پیش از حفاری چالهها از ساختمانهای مجاور بازدید شده و سازههای زیرزمینی، قناتها و محل قرارگیری چاههای فاضلاب مورد بررسی قرار گیرد. تخریب چاه فاضلاب ساختمان مجاور یکی از مشکلات اجرایی رایج در پایدارسازی گود به روش نیلینگ است.
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به مجموعه فولاد سازان راه ابریشم است.
برخی از مواقع، به علت ریزشی بودن دیوار گود و ایجاد لرزشهای ناشی از حفاری چالها ممکن است دیواره گود در عمقهای محدود و کم نیز دچار ریزشهای موضعی شوند.
در عملیات پایدارسازی به روش انکراژ، میلگردها پس از تغییر شکل در خاک دیواره منطقه تحت گودبرداری، نقش فعالی دارند و آزاد شدن نیروی پیش تنیدگی در میلگردها، پیش از حرکت توده خاک، باعث ایجاد استحکام در سازه میگردد.
کی میشه گودبردای که دیواره آن نیلینگ شده رو رها کرد تا سازه اصلی اجرا بشه؟
در مرحله پایانی، بتن به روش پاششی یا شاتکریت بر روی دیواره خاک اجرا میشود. دیوار نیلینگ چیست ایجاد شده، بهعنوان یک پوشش موقت عمل کرده و در صورت نیاز به نگهداری درازمدت از دیواره گود، باید یک دیوار حائل بهعنوان سازهای مقاوم، اجرا گردد.
همچنین، در این مرحله، اجرای نوارهای زهکش ژئوکامپوزیت نیز ضروری است.
در این مرحله خاکبرداری و گودبرداری محل مورد نظر انجام میشود و لازم است که این حفاری از سمت بالا به سمت پایین و بهصورت مرحلهبهمرحله انجام خواهد شد. عمق گودبرداری معمولاً در هر مرحله بین ۲ تا ۳ متر است گودبرداری بهگونهای انجام خواهد شد که خاک بتواند با توجه به تعداد گمانهها و نوع خاک به مدت یک تا دو روز پایدار بماند.
بسیار بسیار عالی بود. واقعا راحت وروان و کامل توضیح دادید.
بيش از يک دهه تجربه در ارائه خدمات نوين مهندسي ژئوتکنيک و بهسازي خاک همچون: